Inspiráció sokmindentől mentes ételekhez

Fakanál a hegyről

Fakanál a hegyről

Blogindító

2019. február 04. - Fakanál a hegyről

Hát sziasztok, elérkezett ez a nap is..
Mivel már többen jeleztétek, hogy szívesen olvasnátok egy blogot tőlem, belevágok. Újra..


Jakab-Katz Klaudia vagyok, közgazdász-hobbiszakács, blogger. Az elmúlt években meghatározó lett számomra a tudatos élet, amibe beletartozik a felhasznált alapanyagok megtermelésétől és feldolgozásától kezdve, a tervezett vásárláson át, a környezetvédelemig szinte minden. Bár a családomban több ételallergia is jelen van, én pedig inzulinrezisztenciával élek, igyekszem minden nap olyan változatos és könnyen elkészíthető ételt készíteni, amit a kislányunk is szívesen fogyaszt. Többségében egyszerű glutén-,tej-,tojás-és cukormentes fogásokat főzök, de szívesen kísérletezem számomra új alapanyagokkal is. Mivel közel 10évig vegetáriánus voltam, a vega-vegán vonal sem áll távol tőlem. Remélem a receptekkel megkönnyítem a mindennapjaitokat.


Baráti öleléssel,
Klaudia

A bejegyzés trackback címe:

https://fakanalahegyrol.blog.hu/api/trackback/id/tr7014607236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyz 2019.02.10. 16:54:07

Szia Klaudia! Örülök a döntésednek :) Szivesen fogok böngészgetni az oldaladon! Jó munkát,sok sikert!

Fakanál a hegyről 2019.02.11. 13:41:00

@Lyz: nagyon örülök, hogy rámtaláltál, és bízom benne, hogy a további tartalom is tetszeni fog :)
süti beállítások módosítása